Αθλητισμός

Πρωταθλήτρια

Νομού  Ιωαννίνων

Η σχολική ομάδα πετοσφαίρισης του 5ου Γενικού Λυκείου Ιωαννίνων αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της Α΄ φάσης  στο αντίστοιχο πρωτάθλημα του Νομού Ιωαννίνων. Νικώντας κατά σειρά το 3ο ΕΠΑΛ Ιωαννίνων, τα Δωδωναία Εκπαιδευτήρια, το 8ο Γενικό Λύκειο στον ημιτελικό και το Λύκειο Ζωσιμαίας στον τελικό τερμάτισε πρώτη έχοντας πάντα στο πλευρό της όλους τους μαθητές και τους καθηγητές του Λυκείου. Το κύπελλο κατακτήθηκε ύστερα από τον συναρπαστικό αγώνα του τελικού όχι μόνο από πλευράς αγωνιστικότητας αλλά κυρίως από πλευράς ατμόσφαιρας. Ακολουθούν μετά τις διακοπές των  Χριστουγέννων οι αγώνες της Β? φάσης έχοντας ως πρώτη αντίπαλο την νικήτρια ομάδα της Θεσπρωτίας. Καλούμε λοιπόν όλους να στηρίξουν τον αγώνα μας με το χειροκρότημα τους.

Οι αθλήτριες που συμμετέχουν:

Τσιάκαλου Αποστολία, Μάστορα Αθηνά, Ντακώστα Χριστίνα, Τάσση Άννα, Ντάκου Άσπα, Τάσση Μαριάνθη, Κόντου Ιωάννα, Βώττη Χάιντι.

Πρωταθλήτρια

Νομού  Ιωαννίνων

Η σχολική ομάδα ποδοσφαίρου του 5ου Γενικού Λυκείου Ιωαννίνων αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της Α΄ φάσης  στο αντίστοιχο πρωτάθλημα του Νομού Ιωαννίνων.

Οι αθλήτριες που συμμετέχουν :

Κλείτσα Ειρήνη, Εξάρχου Σταματία, Ζώτου Μαριάνα, Γκόγκου Ανδριάνα, Κίτσιου Χριστίνα, Κώτση Κωνσταντίνα, Πιπερίδη Σοφία, Τσακογιάννη Δέσποινα, Τσατσούλη Δήμητρα, Τζόρου Σταυρούλα, Κούσκου Παρασκευή, Γούσια Αικατερίνη, Ζιάκκα Δήμητρα, Μεντή Σοφία.

Πρωταθλήτρια

Νομού  Ιωαννίνων

Η σχολική ομάδα  Χειροσφαίρισης του 5ου Γενικού Λυκείου Ιωαννίνων αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της Α΄ φάσης  στο αντίστοιχο πρωτάθλημα του Νομού Ιωαννίνων.

Οι αθλητές που συμμετέχουν :

Βέργος Ιωάννης, Σιώρος Νικόλαος, Σιούτης Δημήτριος, Γεωργίου Ορφέας, Μπάρκας Δημήτριος, Βανούσης Απόστολος, Κούρος Ευάγγελος, Πάσχος Σπύρος, Σιούρας Σπύρος, Κορότσι Ερισάλντο, Μπομπάι Γεώργιος.

 

Ευχαριστούμε την Καθηγήτριά μας Λευκοθέα Ροντογιάννη.

 

Το σχολείο μας συμμετείχε στους αγώνες με τις ομάδες του ποδοσφαίρου, του βόλεϊ, του χάντμπολ αλλά και του μπάσκετ. Η ομάδα του βόλεϊ, πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία, έφτασε μέχρι τα τελικά της διοργάνωσης αλλά δεν κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια.

Η ομάδα του  χάντμπολ με τη σειρά της αγωνίστηκε στον τελικό όπου δεν κατάφερε ούτε αυτή να κατακτήσει το τρόπαιο. Οι ομάδες του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ δίνοντας και αυτές σκληρό αγώνα δεν κατάφεραν να προχωρήσουν στις διοργανώσεις καθώς αποκλείστηκαν αμφότερες στην αρχή του ταξιδιού τους. Όσον αφορά στα ατομικά αθλήματα και στο στίβο όπου συμμετείχαν 12 μαθητές, οι 4 από αυτούς κατάφεραν να περάσουν στην δεύτερη φάση ενώ οι 2 από τους 4 κατέκτησαν και την πρώτη θέση, πράγμα που τιμά ιδιαίτερα το σχολείο μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας..

Ο Διαχειριστής είναι κάπου εδώ τριγύρω. Μπορείτε όμως να στείλετε ένα email με τη γνώμη σας.